BRUN OG BLID SOLKORT

Som jeg skrev tidligere i dag på bloggen hadde denne jenta en konkurranse på bloggen sin om å vinne solkort fra Brun og Blid: http://ajc.blogg.no. Den avsluttes nå klokken 22.00, så da er det litt forsent om du ikke har meldt deg på :-( meeen, fortvil ikke!!!! Denne jenta http://tinaadele.blogg.no/ har nemlig også en konkurranse hvor man kan vinne akkurat det samme!! yeah :-D så bare å melde seg på med en gang, hvis du er akkurat som meg som gjerne vil bli litt brun på nå på den kalde vinterstiden :-)  og som ikke alltid tar meg råd til det.. så bare meld dere på, nåå! her: http://tinaadele.blogg.no/1297930533_konkurranse_vinn_solk.html

er dere med i konkurransen?

- veronica

Én kommentar

jeg har trukket vinneren av sol kortet nå.Det ble dessverre ikke deg, men imorgen kommer det ny konkurranse der du kan vinne 500 kr.

Skriv en ny kommentar

veronica

veronica

16, Hamar

Jeg er en jente på 16 år fra Hamar.Jeg blogger for morroskyld. Jeg danser og turner. Ellers på fritiden er jeg med venner og med verdens beste kjæreste som jeg elsker over alt på jord!! Jeg blir veldig glad for kommentarer, så bare å kommentere i vei.

Kategorier

Arkiv

hits