Dag 1 - Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen

Og siden jeg er i et forhold, skal jeg nå skrive litt om det! Som dere sikkert vet er jeg sammen med en fantastisk gutt som heter Jan Henning eller som han ofte blir kaldt, janna :-) Han er akkurat 1 og ett halvt år yngre enn meg, altså 96 modell. Første gangen vi møttes var på Odden på hamar den 27. August 2010. Jeg hadde lenge visst hvem han var, men det var på en måte den dagen jeg så han. Etter det begynte vi å være med hverandre. Vi ble bare bedre og bedre venner! Jeg trodde ærlig talt ikke det skulle bli noe mer mellom oss enn bare bestevenner, men sånn ble det jo ikke :-D Jeg ble etterhvert skikkelig glad i han og skjønte at jeg ikke bare like han som en venn lenger, men at jeg hadde følelser for han og var skikkelig forelsket! Først syntes jeg det var litt skremmende, siden vi bare var venner. Han hadde fortalt meg hva han følte for meg og det viste seg jo at begge likte hverandre som mer enn bare venner.. haha! Også var det en stund senere at vi begge var på en fest hos en vennine av oss, hvor vi ble sammen, altså den 23. Oktober :-)

Den dag i dag har vi vært sammen i 4 måneder og det er de 4 fineste månedene av mitt liv!! Vi har det alltid morsomt sammen og tuller mye med hverandre. Foran han kan jeg være 100% meg selv og er ikke redd for å dumme meg ut. Vi har våre dager hvor vi krangler litt og diskuterer, men alt i alt elsker jeg han av hele mitt hverte og vil aldri gi slipp på han! han betyr alt for meg. Han er helt fantastiks♥ elsker han:*

- veronica

 

6 kommentarer

charlotte

28.feb.2011 kl.15:21

åh, så søtt ! :)
tnå, søtt innlegg :)

karolinekeikrem

28.feb.2011 kl.16:08

Så søt du er da :-) Fine bilder av dere!

Bekky

28.feb.2011 kl.17:02

søtt!

dagfinrud

28.feb.2011 kl.19:14

søtt innlegg! søte dere er :-)

Sunnivaskaar

01.mar.2011 kl.14:39

åhhh, dere er så søte daa! <3

Skriv en ny kommentar

veronica

veronica

16, Hamar

Jeg er en jente på 16 år fra Hamar.Jeg blogger for morroskyld. Jeg danser og turner. Ellers på fritiden er jeg med venner og med verdens beste kjæreste som jeg elsker over alt på jord!! Jeg blir veldig glad for kommentarer, så bare å kommentere i vei.

Kategorier

Arkiv

hits