BURSDAG

Heihei

Nå er det en god stund siden jeg har blogget, men som sakt er det utrolig mye på skolen omdagen.. denne uken har det vært prøver og tentamen + at jeg driver å øver til teoriprøva for å få lappen på scooter, så har verken hatt tid eller orket å blogge! I går var jeg på bursdag hos andrea, det var kjempe koselig! Etter bursdagen ble min kjære med meg hjem og har sovet hos meg i natt :-) han ligger fremdeles og sover, men vi skal vel snart begynne å ordne oss og dra til han tenker jeg.

Som jeg nevte, driver jeg jo å øver til teoriprøva og skal ta prøva på tirsdag, så hvis jeg klarer den da, kan jeg kjøre fra tirdsag av, fordi scooteren og utstyret får jeg levert hjemme hos meg på mandag!! wiii, kunne ikke gleda meg mer :-D så da er det bare å øve, øve og øve så jeg klarer prøva med en gang! Slenger også med noen få bilder fra i går:

hva synes du om bildene? skal du ha lappen på scooter? 

4 kommentarer

Sandra

09.apr.2011 kl.11:09

Så fine dere er alle sammen :-)) hvordan scooter skal du ha veronica ?

veronica

09.apr.2011 kl.12:03

Sandra: takk! :-) jeg skal ha hvit peugeot kisbee!

Bekky

09.apr.2011 kl.12:04

fine bilder!:D

akbrandsnes

09.apr.2011 kl.14:44

koseliiig :-)

Skriv en ny kommentar

veronica

veronica

16, Hamar

Jeg er en jente på 16 år fra Hamar.Jeg blogger for morroskyld. Jeg danser og turner. Ellers på fritiden er jeg med venner og med verdens beste kjæreste som jeg elsker over alt på jord!! Jeg blir veldig glad for kommentarer, så bare å kommentere i vei.

Kategorier

Arkiv

hits