Blogg

SOL

Publisert:
14.apr.2011
15:38

Heey

Nå sitter jeg ute og tææner i sola! Blir så glad av soool! Det har ikke blitt mye blogging i det siste, men har det som sakt veldig travet på skoeln om dagen.. Men nå går det jo så fort mot sommer, så det er bare å holde ut! Nå skal jeg spise middag også skal jeg på koigen og møte Sunniva og Hanna :-D Etter vi har vært på koigen, skal vi trene litt. flink ungdom! HA EN FIN DAGhva skal du i dag?

BURSDAG

Publisert:
09.apr.2011
11:06

Heihei

Nå er det en god stund siden jeg har blogget, men som sakt er det utrolig mye på skolen omdagen.. denne uken har det vært prøver og tentamen + at jeg driver å øver til teoriprøva for å få lappen på scooter, så har verken hatt tid eller orket å blogge! I går var jeg på bursdag hos andrea, det var kjempe koselig! Etter bursdagen ble min kjære med meg hjem og har sovet hos meg i natt :-) han ligger fremdeles og sover, men vi skal vel snart begynne å ordne oss og dra til han tenker jeg.

Som jeg nevte, driver jeg jo å øver til teoriprøva og skal ta prøva på tirsdag, så hvis jeg klarer den da, kan jeg kjøre fra tirdsag av, fordi scooteren og utstyret får jeg levert hjemme hos meg på mandag!! wiii, kunne ikke gleda meg mer :-D så da er det bare å øve, øve og øve så jeg klarer prøva med en gang! Slenger også med noen få bilder fra i går:

hva synes du om bildene? skal du ha lappen på scooter? 

BILDER FRA I GÅR

Publisert:
03.apr.2011
11:32

Hei og god morgen!

Som sakt var jeg jo på bursdag i går! Bursadgen var på lekeland og det var skikkelig morro, haha :-) nå skal jeg ordne meg litt også skal jeg dra til jan henning♥ her er bilder fra i går:

har du vært på lekeland før? hva skal du i dag?

SATURDAYY

Publisert:
02.apr.2011
14:22

heioghopp

akkurat nå er jeg hos jan henning, også skal jeg snart en liten tur på maxi og kjøpe bursdagsgave til kamilla, som jeg skal i bursdag til senere i dag:-) blir koseliiiii

kommer sikkert outfitttbilder av hva jeg skal ha på meg på bursdagen senere i dag.

hva skal du i dag?

I WANNA

Publisert:
01.apr.2011
19:03

TORSDAG

Publisert:
31.mar.2011
18:35

Heei

Har det veldig travelt med skole om dagen, så det blir ikke mye blogging... men skal blogge så mye jeg får til! Nå skal jeg pakke med meg treningstøy også drar jeg en liten tur til jan henning før jeg drar på turn :-) hejdåå


elsker deg<3

hjemmee

Publisert:
30.mar.2011
18:05

Heihei

Nå er jeg hjemme fra syden, kom hjem i gårkveld. Jeg har hatt en helt super uke, men det var veldig godt å komme hjem igjen også. Det var kjempe koselig å se alle folkene i klassa mi igjen, men mest av alt var det utrolig godt å se igjen Jan Henning!! Jeg ble med han hjem etter skolen og var der en stund :-) nå er jeg hjemme og i full gang med  å øve til naturfagprøve... blogger sikkert litt senere i kveld. Ha en fin kveld.

Her er noen flere bilder fra syden:hva skal du i dag? hva synes du om bildene?

TENERIFE

Publisert:
25.mar.2011
16:31

Heihei

Nå er det en stund siden jeg har blogget, men det er fordi jeg er på tenerife og ikke har så lett tilgang til nett.. :-) men her er ihvertfall et lite innlegg. Jeg har det helt suupert i ca 30 grader!! også er det noen bilder, kommer sikkert noen flere litt senere :-) SMOOTHIE

Publisert:
20.mar.2011
16:29

Nå har jeg akkurat laget med smoothie, nam.

så det godt ut?

BETAKAROTEN

Publisert:
20.mar.2011
15:37

hei

jeg beklager for lite blogging i helgen, men jeg har vært hos min kjære jan henning hele helgen, så har bare ikke orket å blogge... vi har ikke gjort å mye spesielt i helgen, bare kost oss. I går var jeg en liten tur på maxi, og da kjøpte jeg noe jeg har hatt lyst til å prøve en stund! nemlig betakaroten :-)har du prøvd eller bruker du betakaroten?

GREY

Publisert:
18.mar.2011
18:52

Jeg var også en liten tur på maxi med mamma i går, og da fikk jeg noen ting, her er de:


alt er i fra kremmerhuset

hva synes du?

SOLKORT

Publisert:
18.mar.2011
17:02

Hejjhå

Ble ikke noe blogging i går... men hadde det så travelt! Jeg kom hjem fra skolen og øvde til samfunnsfagprøve. Og når jeg så i postkassa, lå det et brev til meg der, og det var solkortet mitt!! wiiii, da dro jeg rett og tok sol før jeg dro til jan henning og rett på trening etter han og når jeg kom hjem fra trening var klokken nesten halv 11, så da orket jeg ikke blogge.


fornøyd!

har du solkort?

SKOLE

Publisert:
16.mar.2011
21:15

Nå er jeg akkurat ferdig med å øve til matteprøve som er i morgen... nå føler jeg at jeg kan det ganske bra! orker uansett ikke øve noe mer nå! 

Etter skolen i dag ble jeg med Jan Henning hjem en liten tur, så dro jeg hjem og har sittet med lekser siden.. nå skal jeg snart se på paradise også tar jeg kvelden :-) ha en fin kveld!har du mye prøver/lekser?

Chris Medina - What Are Words

Publisert:
16.mar.2011
18:59

Denne sangen her så utrolig trist, men samtidig utrolig fin! begynte å gråte første gangen jeg hørte den. HØR PÅ DEN, OG SE VIDEOEN!!

Hva synes du?

GOD MORGEN

Publisert:
16.mar.2011
08:05

GOD MORGEN! ble så glad når jeg så ut i dag, det er sol i dag!! :-) men nå skal jeg dra på skolen.er det sol hos deg?

FLINK

Publisert:
15.mar.2011
18:03

Endelig, ferdig med å øve til prøve osv..så nå drar jeg til min kjære jan henning, hadee :-)
TUESDAY

Publisert:
15.mar.2011
16:29

Dette blir et lite innlegg. Nå sitter jeg å gjør lekser... blææ! Men etter jeg er ferig med det jeg driver med nå og har øvd litt til tyskprøve som jeg har i morra, drar jeg en tur til guttenmin :-) det blir koselig! HA EN FIN KVELD FOLKENS!hva skal du i dag?

HOLD UT

Publisert:
14.mar.2011
14:35

haalloo

Kom akkurat hjem fra skolen, så nå skal jeg begynne med lekser... Vi har utrolig mye lekser omdagen, så da blir det ikke mye tid til blogging, men prøver så godt jeg kan. Jeg drar til syden neste uke, så derfor må jeg gjøre alle innleveringer for denne perioden som strekker seg over to uker, på en uke... blir gæærn av skolen!! men er jo ikke så altfor lenge til påskeferie, så bare å holde ut! :-) kan være det kommer et lite innlegg senerei dag, men må se om jeg rekker, siden jeg skal trene i dag!

hva skal du i dag? har du mye lekser?

FIN SANG

Publisert:
12.mar.2011
13:35

hva synes du?

DÅRLIG MED BLOGGING

Publisert:
10.mar.2011
22:36

I det siste har jeg ikke akkurat vært så flink med å blogge, men har veldig mye å gjøre på skolen om dagen.. Leksene kommer alltid før bloggen. Men nå er det snart heeelg, så da blir det mer blogging :-D I dag har jeg bare slappet av å vært med min kjære! slenger med et dårlig cambilde fordi jeg ikke har tatt noen bilder i det siste.


nå sier jeg og lillepus natta!

hva har du gjort i dag?

KLASSA MI

Publisert:
09.mar.2011
15:48

Som sagt hadde vi skolefotografering på mandag! I klassa mi er vi 60 elever som er delt opp i 4 basegrupper. Her er bildene av hver basegruppe.SKOLEBILDE 2011

Publisert:
09.mar.2011
14:20

Vi tok skolebilde på mandag og her er mitt :-) haha.. nå skal jeg gjøre masse masse lekser også skal jeg være med Jan Henning i kveld :-) blogger senere i dag!  

hva synes du? har du tatt skolebilde?

KOSELIG KVELD

Publisert:
07.mar.2011
23:05

Nå har jeg akkurat sett på første episode av Paradise Hotel 2011! det var fun, hihi. Nå snakker jeg med min kjære på telefonen, før jeg skal legge meg :-) natta

ser du på paradise hotel?

MANDAG

Publisert:
07.mar.2011
19:47

Nå har jeg akkurat spist smoothie! det er så syyykt godt. Har ikke fått blogget før i dag fordi jeg har vært hos jan henning og var på dans + lekser da, selføgelig. :-) og nå må jeg  gå fordi jeg skal på turn! blegger sikkert litt i kveld når jeg kommer hjem!så det godt ut? hva har du gjort i dag?

JIPPI!

Publisert:
06.mar.2011
22:22

Jeg var en av de heldige som vant solkort på solkosrtkonkurransen til Tina Adele!! :-D jippi, lykkerus. hihihi! nå skal jeg legger meg og sove, klarer ikke vente til det ligger et solkort i postkassen min! wiiii

 

PHOTOSHOOT

Publisert:
06.mar.2011
21:06

I dag har jeg vært med vilde :-) vi har bakt fastelavensboller og hatt en liten photoshoot, her er bildene!hva har du gjort i dag? hva synes du om bildene?

AVSLUTTER

Publisert:
06.mar.2011
19:09


Vil bare si at jeg ikke orker å være med på den utfordringen lenger, jeg bare glemmer det osv.. :-)

Kommer et innlegg med bilder fra dagen i dag litt senere!

 

bilder fra gårsdagen

Publisert:
05.mar.2011
14:27

Som sakt var jeg ute med noen jenter i går kveld. Det var skikkelig koselig!! vi var på pizzanini og spiste også dro vi på kino og så Black Swan. Den var kjemebra, men jeg synes den var litt fæl/ekkel til tider..

hva skal du i dag?

Dag 4 - Et bilde fra i dag

Publisert:
05.mar.2011
14:00

Dag fire var egentlig på torsdag, så her er to bilder jeg tok da, men som jeg ikke fikk lagt ut da.. :-)
hva synes du om bildene?

DÅRLIG

Publisert:
04.mar.2011
17:08

hey

jeg beglager litt dårlig med blogging i det siste og ikke noe blogging i det hele tatt i går.. men har det veldig travelt omdagen! i går var jeg altså på vårball, det var veldig gøy :-) jeg tok ikke med kamera, så blir ikke noen bilder.. hihi. nå har jeg akkurat tatt meg noe lett å spise og kost meg med en starbucks, nam. men nå må jeg gå å ordne meg litt fordi jeg skal ut med noen jenter etterpå og spise pizza også på kino etter det :-) det blir koselig! kommer bilder i kveld.hva skal du i dag?

RANDOM

Publisert:
02.mar.2011
22:28

Heisann

Nå sitter jeg og ser på Hotel Cæsar, på Tv2sumo! Tusen takk til Jan Henning som har kjøpt det til meg <3 loveu. I dag har jeg ikke gjort mye spesielt, bare være på skolen, hjemme og gjort lekser.. jaja, har vært flink i det minste daa :-) nå skal jeg bare snakke litt med min kjære på skype, så tror jeg at jeg faktisk tar kvelden veldig snart. natta!


også er det forresten vårball i morra, wii! gleder meg, hihi! dette bildet ble tatt på juleballet i år :-)

hva har du gjort i dag? har du hatt vårball på din skole?

BRUN OG BLID!!

Publisert:
02.mar.2011
15:56

Dag 3 - Fem attraktive kjendiser

Publisert:
02.mar.2011
13:58

Her er fem attraktive kjendiser, kunna valgt maange flere, men her er noen! bildet har jeg redigert i PhotoScape!hva synes du om bildet? er du enig med meg?

Dag 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå.

Publisert:
01.mar.2011
18:35

karpe diem - ett under par

karpe diem - hvit hval

karpe diem - tusen tegninger

hva synes du om sangene?

- veronica

OUTFIT

Publisert:
01.mar.2011
16:02


 hva synes du?

- veronica

FORNØYD

Publisert:
01.mar.2011
14:08

WII, nå er jeg skikkelig glad!! som sakt hadde jeg jo muntlig prøve-eksamen i tysk i stad, og det gikk faktisk veldig uforventet bra :-) hihhihi, jeg og runa som jeg på gruppe med fikk 5- :-D jeg ble kjempe fornøyd!! jeg vet at 5- ikke er den beste karakteren eller noe, men det er veldig bra til å være med i tysk, jeg er ikke særlig god i tysk, haha. Så nå sitte jeg hjemme og feirer for meg selv med Starbucks, nam. senere i dag skal jeg til min kjære Jan Henning<3har du smakt Starbucks? hva skal du i dag?

- veronica

ØNSK MEG LYKKE TIL

Publisert:
01.mar.2011
10:05

Hei og god morgen!

Nå sitter jeg og øver på tysk, vi har nemlig muntlig prøve-eksamen i tysk i dag... men det fine er at jeg ikke skal på skolen før halv 11 :-) hihi, men jeg rekker ikke blogge mer nå, men skal blogge når jeg kommer hjem igjen :-)


Random bilde, men er så trøtt i trynet nå, så giddeer ikke legge ut noe bilde fra akkurat nå.. men her er ihvertfall et happybilde som viser hvor mye jeg gleder meg til framlegg... haha (ironi)
Ønsk meg lukke til!

Dag 1 - Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen

Publisert:
28.feb.2011
15:18

Og siden jeg er i et forhold, skal jeg nå skrive litt om det! Som dere sikkert vet er jeg sammen med en fantastisk gutt som heter Jan Henning eller som han ofte blir kaldt, janna :-) Han er akkurat 1 og ett halvt år yngre enn meg, altså 96 modell. Første gangen vi møttes var på Odden på hamar den 27. August 2010. Jeg hadde lenge visst hvem han var, men det var på en måte den dagen jeg så han. Etter det begynte vi å være med hverandre. Vi ble bare bedre og bedre venner! Jeg trodde ærlig talt ikke det skulle bli noe mer mellom oss enn bare bestevenner, men sånn ble det jo ikke :-D Jeg ble etterhvert skikkelig glad i han og skjønte at jeg ikke bare like han som en venn lenger, men at jeg hadde følelser for han og var skikkelig forelsket! Først syntes jeg det var litt skremmende, siden vi bare var venner. Han hadde fortalt meg hva han følte for meg og det viste seg jo at begge likte hverandre som mer enn bare venner.. haha! Også var det en stund senere at vi begge var på en fest hos en vennine av oss, hvor vi ble sammen, altså den 23. Oktober :-)

Den dag i dag har vi vært sammen i 4 måneder og det er de 4 fineste månedene av mitt liv!! Vi har det alltid morsomt sammen og tuller mye med hverandre. Foran han kan jeg være 100% meg selv og er ikke redd for å dumme meg ut. Vi har våre dager hvor vi krangler litt og diskuterer, men alt i alt elsker jeg han av hele mitt hverte og vil aldri gi slipp på han! han betyr alt for meg. Han er helt fantastiks♥ elsker han:*

- veronica

 

FIN START PÅ SKOLEN

Publisert:
28.feb.2011
12:16

Nå sitter jeg hjemme og jobber med tysk! I dag hadde vi nemlig forbredelsesdag til muntlig tentamen i fremmedspråk. Og så heldig som jeg er har jeg jo tysk... og siden jeg ikke hadde med pc'n min osv  fikk jeg lov å dra hjem og jobbe :-D men så har vi jo verdens snilleste lærer i tysken og daah, så hun sa bare at vi ikke skulle si til de som har fransk og spansk at vi fikk dra hjem, haha. har egentlig to timer til på skilen i dag, men da slapp jeg jo det, fin start på skolen!!starten skolen din i dag også eller har du ferie?

- veronica 

BRUN OG BLID SOLKORT

Publisert:
27.feb.2011
22:03

Som jeg skrev tidligere i dag på bloggen hadde denne jenta en konkurranse på bloggen sin om å vinne solkort fra Brun og Blid: http://ajc.blogg.no. Den avsluttes nå klokken 22.00, så da er det litt forsent om du ikke har meldt deg på :-( meeen, fortvil ikke!!!! Denne jenta http://tinaadele.blogg.no/ har nemlig også en konkurranse hvor man kan vinne akkurat det samme!! yeah :-D så bare å melde seg på med en gang, hvis du er akkurat som meg som gjerne vil bli litt brun på nå på den kalde vinterstiden :-)  og som ikke alltid tar meg råd til det.. så bare meld dere på, nåå! her: http://tinaadele.blogg.no/1297930533_konkurranse_vinn_solk.html

er dere med i konkurransen?

- veronica

UTFORDRINGEN

Publisert:
27.feb.2011
16:54

Ble feil i det forrige innlegget, så legger det ut på nytt :-) nå har jeg tatt utfordringen jeg også! begynner fra i morgen av.

 

Dag 1 - Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen
Dag 2 -
Dine 3 yndlingssanger akkurat nå.
Dag 3 - Fem attraktive kjendiser
Dag 4 -
Et bilde fra i dag
Dag 5 - Hva har du i veska?
Dag 6 - Skriv 30 interessante fakta om deg selv
Dag 7 - Dine tre favorittparfymer
Dag 8 -
Antrekket ditt i dag.
Dag 9 - Hvordan du håper fremtiden vil være
Dag 10 -
Fem ting  du hater
Dag 11 -
Noe du gleder deg til, og hvorfor.
Dag 12 - Et sted du vil flytte til eller besøke
Dag 13 -
Fem ting du vil gjøre før du dør
Dag 14 -
Lommeboken din.
Dag 15 - En av favoritt tv-seriene dine
Dag 16 -
Et sted du vil til akkurat nå.
Dag 17 -
Noe du er redd for
Dag 18 - Dine accessories
Dag 19 -
Et bilde av deg som liten
Dag 20 - Noe du savner

Dag 21 - Et weheartit bilde du elsker.

Dag 22 - Noe du ikke forlater huset uten.

Dag 23 - En ferie du vil på igjen.

Dag 24 - En sang som får deg til å gråte.

Dag 25 - En morsom youtube-video.

Dag 26 - Et fint minne

Dag 27 - Fem ting du elsker

Dag 28 - Et minne fra du var liten

Dag 29 - Blogger du leser

Dag 30 - Sminken du bruker

 

tar du også utfordringen?

 

- veronica

Nytt design

Publisert:
27.feb.2011
14:23

Nå har jeg laget et midlertidig design, til jeg får en braa header! :-)

hva synes du?

- veronica

Hjemmelaget - grønn iste

Publisert:
27.feb.2011
13:18

Nå har jeg akkurat laget meg hjemmelaget - grønn iste! det er veldig enkelt og tar ikke lang tid :-) Nå brukte jeg en te som heter "Gresshoppete" vet det høres litt ekkelt ut, men det er nok ikke gresshopper, haha. Den er ihvertfall skikkelig god. Først har man kokt vann (trenger ikke være glovarmt, men varmt) også bruker man tesil og lar den trekke i ca 6 minutter. Deretter er det bare å ta oppi litt sukker også må den avkjøles! enten i kjøleskapet eller med isbiter. også FERDIG!

har du laget iste selv før? så det godt ut?

- veronica

KONKURRANSE

Publisert:
27.feb.2011
11:11

Wii, jeg er nå med i en konkurranse om å vinne solkort fra brun og blid på denne bloggen: http://ajc.blogg.no/1298400350_konkurranse_vinn_solk.html#comment det er siste sjanse for å melde seg på nå, siden trekningen er senre i dag :-)

- veronica

karpe diem

Publisert:
27.feb.2011
01:44

Sorry for lite blogging i dag, har hatt det travelt! men nå skal jeg legge meg!

karpe diem - tusen tegninger

- veronica

God morgen

Publisert:
26.feb.2011
12:19

Nå har jeg akkuratt spist frokost osv, så nå skal jeg gå å ordne meg også skal jeg en tur til janna!


slenger med et random bildet fra sommer, fordi jeg savner sommer!


hva skal du i dag?

- veronica

NIGHT

Publisert:
26.feb.2011
01:17

Nå skal jeg legge meg og høre på denne sangen! natta :-)

endless - refleksjon

HJELP

Publisert:
25.feb.2011
18:15

Jeg har spurt før og spør igjen, det er ikke noe der ute som kunne vært så snille å laget en header for meg, pliiiiis? :-) da hadde jeg blitt suuper glad! er ikke noe flink til det selv :-( hvis det er noen som kan/vil lage skriv i kommentarfeltet!- veronica

sunn

Publisert:
25.feb.2011
13:43

Nå har jeg akkuratt vært skikkelig sunn! haha, frukt og jus er ikke udigg det :-)så det godt ut?

- veronica

Wiz Khalifa

Publisert:
25.feb.2011
00:03

 

kosekveld

Publisert:
24.feb.2011
23:31

I kveld har jeg vært med karoline :-) vi har bare chilla! først dro vi og tok sol også dro vi til hun og lagde pizza og smoothie og så på Tv :-) nå skal jeg legge meg, natta folkens!har du hatt en fin kveld? hva har du gjort?

- veronica

lite innlegg

Publisert:
24.feb.2011
16:54

Bare et raskt innlegg, siden jeg skal ordne meg nå også skal jeg være med karoline etterpå :-) jeg fant ut at det var litt kjedelig å ikke gjøre noe i dag, så måtte nesten finne på noe og siden jeg har vært med karoline så sjelden i det siste, var hun den første jeg tenkte på! kommer nok bilder litt senre i kveld!   - veronica

THURSDAY

Publisert:
24.feb.2011
13:05

Nå sitter jeg og slapper av, virkelig nyter ferien! :-) i dag har jeg ingen planer, så vi får se om jeg finner på noe utover dagen. er jo godt å ha en dag hvor man ikke gjør noe spesielt også!!hva er dine planer for dagen?

- veronica

HERLIG KVELD

Publisert:
24.feb.2011
00:05

Heey

I kveld har jeg bare kost meg med sunniva og hanna! vi var hos sunniva og bare chilla, etter å ha sittet leenge og snakket osv, tok vi oss en tur på mac donald og kjøpte iiis :-D ikke udigg! her kommer det også noen bilder!hva synes du om bildene? hva har du gjort i kveld?

- veronica

fine negler

Publisert:
23.feb.2011
16:27

Nå sitter jeg å ordner neglene mine. Jeg har endelig klart å spare, pleier vanligvis å ha helt nedbitte negler, så nå er jeg ganske kryy! :-) hihi. Vil bare vise hva jeg gjør for at neglene mine skal bli fine og at de skal holde lenge og ikke brekke. Jeg har egentlig veldig tynne negler som brekker lett.. :-( unlike 


Først måtte jeg ta av den gamle negellakken


Så filte jeg neglene og gjorde neglbåndene fine, tok på neglkrem og håndkrem. Lar det trekke godt inn.

Så tok jeg på den negellakken til høyre, altså den rosa også den andre etter at den første er helt tørr!

Sååå FERDIG!


Og helt til slutt legger jeg med et lite tips: Hvis du har litt gulaktige negler, som man ofte får etter å ha hatt på negellakk, er det veeldig fint å ta en skål med vann og blande det med presset sitron og holde fingrene oppi vannet en good stund, da vil du få skikkelig hvite og fine negler etterpå :-D jeg gjorde det ikke nå, men har gjort det flere ganger før, og det  virker!!

synes du det ble fint?

- veronica

breakfast

Publisert:
23.feb.2011
12:03

God morgen! Nå sitter jeg og spiser frokost, rista brød med brunost! yeah

Jeg hadde en suuper kveld i går sammen med Mina og Karoline! Vi så først på 3bryllup som går på Tv3 også så vi filmen The Proposal. Den filmen var veldig bra, etter min mening!

Senere i dag skal jeg være med Hanna og Sunniva:-)  

- veronica

Header?

Publisert:
23.feb.2011
11:02

Jeg lurer på om det er noen der ute som kunne vært så snill og lage en fin header til meg, er ikke noe flink selv.. er det det?? hvis det er det, bare skriv det i kommetarfeltet også kan jeg sende deg bilder :-)

- veronica

 

supertirsdag

Publisert:
22.feb.2011
15:56

Nå er jeg hos Jan Henning, siden jeg sov hos han i natt:-) i går kveld så vi på filme Hanna Montana the Movie, det var koselig. Vi skulle egentlig se The notebook, men da ble det Hanna Montana istedet.

Jeg skal være hos han en stund også skal jeg til Mina og se film, også kommer kanskje Karoline og:-) det blir koos, det er utrolig lenge siden jeg har vært med dere!

hva er dine planer for dagen?

- veronica

Kosekveld

Publisert:
21.feb.2011
19:55

Nå skal jeg straks til min kjære :-) i kveld skal vi ha kosekveld med film og sånn! Vi skal se The notebook, igjen.. siden den er så utrolig søt! hihi

fail, coveret synes ikke engang..


loveu<3

har du sett filmen? hva skal du i kveld?

- veronica

weheartit

Publisert:
21.feb.2011
18:46

Siden det er ferie osv.., har jeg ikke noe spesielt jeg må gjære og sånn så jeg tenkte jeg skulle lage en stor plakat til å ha på rommet mitt fordi det er så tomt på veggene mine :-) så nå har jeg funnet masse fine bilder fra siden http://weheartit.com/ og mengler nå bare å lime dem på. Det kommer et bildet senere når jeg har limt dem på og den er helt ferdig ;-)
hva synes du? blir den fin?

- veronica

Dinnertime

Publisert:
21.feb.2011
16:03

I dag er det jeg som har laget middagen :-) oog da ble det innbakte pølser!Oppskrift:

* Halv pakke gjær

* 5-6 dl Mel

* 3 dl Vann

* ca. 3 ss Melange

* Denne deigen rekker til ca 10-12 pølser

* Stekes på 200*C i ca 15min.

så det godt ut? liker du innbakte pølser?

- veronica

summer

Publisert:
21.feb.2011
13:06

Åhh, jeg gleder meg så syykt til jeg skal til syden! I stad drev jeg å så gjennom bilder, og gjett hva jeg fant? jeg fant masse bilder fra sommeren, så her er noen av dem! :-)


gleder du deg til sommeren?

- veronica

winter

Publisert:
20.feb.2011
21:56

I dag har jeg vært skikkelig flink, jeg har nemlig rydda heele rommet og det var virkelig på tide! det tok ca. halve dagen å rydde det, så det forklarer seg selv.. haha, men nå er jeg ferdig og det er skikkelig godt, fint ble det også :-) Når jeg var ferdig med å rydde rommet osv.. gikk jeg ut å tok noen bilder. Her er noen av demhva synes du om bildene?

- veronica

Gjett hva...

Publisert:
20.feb.2011
12:16

Jeg skal i mars?! jeeeg skal til Tenerife med familien, yeah!! gleder meg syyykt :-D hihi! men det er ett unntak og det er at da må jeg være en uke uten min kjære.. :-(

her er bilder fra der vi skal :-) jeg tror det er 4. eller 5. gangen vi er akkurat der, så vi trives veldig godt der! 

ikke sant det ser fint ut der? :-)

- veronica

Outfit

Publisert:
19.feb.2011
21:24hva synes du om outfiten?

- veronica

me like

Publisert:
19.feb.2011
14:25

Denne sangen er så fiin!

hva synes du om sangen?

- veronica

forsinket...

Publisert:
18.feb.2011
16:27

Litt forsinket, men her er ihvertfall morsdagsgaven jeg ga til mamma! Jeg ha laget den selv, på skolen og ble ikke ferdig med den til morsdag, men i dag ble jeg heldigvis ferdig :-) hun ble visst veldig fornøyd.

nå skal jeg på skolen igjen for å ha den siste forestillingen! sååå er det feriee!!! jippi :-D

hva synes du om boksen?

- veronica

17.feb.2011

Publisert:
17.feb.2011
17:19

hey

jeg fikk ikke lagt ut noe innlegg i går, grunnet at vi ikke hadde internett hjemme... jeg hadde vært hos min kjære hele dagen og når jeg kom hjem og fikk lagt inn bilder og skulle blogge litt, hadde vi selfølgelig ikke nett, er det ikke typisk? neida, jeg skal ikke klage, nettet er tilbake i dag :-) så hurra for det!

her kommer da altså bildene som jeg egentlig skulle legge ut i går. 

etter skolen og forestilliger, tilbrakte jeg resten av kvelden min med Jan Henning♥


elsker deg!

- veronica

yesterday

Publisert:
15.feb.2011
16:29

I går hadde vi to forestillinger på dagen og en på kvelden. Det gikk ganske bra! Også var det jo valentinsdag i går, så på kvelden etter forestillingen, var jeg en tur hos janna :-) jeg hadde også med en liten gaven, som jeg håper han ble glad for :-) legger også med noen bilder :-)

Gaven til janna :-)

akkurat nå er jeg hos janna, men skal på skolen igjen om litt og ha en forestilling!

hva skal du i kveld?

- veronica

MIN DAG

Publisert:
13.feb.2011
22:46

Jeg sov over hos Jan Henning i natt, så var der litt i dag tidlig. Når jeg kom hjem fra han, bakte jeg muffins til mamma, siden det er morsdag :-)Nå har jeg akkurat vært en tur hos Jan Henning igjen, vi så film og slappet av. Vi så filmen The Notbook! Den er virkelig å ambefale, den er utrolig søt og romantisk! Så tusen takk til Gina for at vi fikk låne filmen, hihi :-)

  

//google//

- veronica

Noen bilder fra i går

Publisert:
13.feb.2011
17:05

Etter vi hadde vært i Sverige, dro jeg til Janna og sov over der til i dag :-) det var kos!

- veronica

Gårsdagens innkjøp

Publisert:
13.feb.2011
15:30

I går var jeg jo som sakt i Sverige med mamma. Vi hadde en kjempe koselig tur, og jeg lovet at jeg skulle legge ut bilder fra dagen, så det skal jeg jo holde! Bilder fra dagen kommer litt senere i dag, men her er ihvertfall bildene fra gårsdagens innkjøp! 


Topp fra Cubus, 29.-


T-shorte fra Cubus, 29,-


Genser fra Cubus, 49,-


Topp fra Cubus, 49,-


Genser fra Bik bok, 129,-


Skjerf fra Cubus, 29,-


Bukse fra Bik bok, 499,-


Disse kjøpte jeg ikke i går, men her om dagen.
Converse fra Boards & More, 599,-


Powder fra H&M, 59,-
Øredobber fra Bik bok, 79,-

Hva synes du om innkjøpet?

- veronica

Good morgen!

Publisert:
12.feb.2011
08:50

Heei og god morgen!

Dette blir ikke et langt innlegg fordi jeg har det ganske travelt, skal nemlig på sverigetur med mami♥ Så nå må jeg gå å ordne med også drar vi, kommer bilder senre i dag, lover! :-)

hva skal du i dag?

- veronica

Herlig kveld

Publisert:
11.feb.2011
20:45

Har hatt en herlig kveld med med verdens bestee, Jan Henning! :-) vi har chilla, kost oss med pizza, med to søte puser og selfølgelig sett på cæsaar.


du er best kjære<3

Har du hatt en herlig kveld?

- veronica

yeahh

Publisert:
11.feb.2011
15:40

Endelig er det helg!!! og det skal bli utrolig godt, er skikkelig sliten etter denne uka, med masse øving og i dag to forestillinger. Forestillingene i dag gikk sånn passe bra, kunne gått bedre, men var jo tråss alt generalprøve såå :-)

Senere i dag skal jeg bare slappe av med med min kjære :-)

Var forresten ute med den ene katten min i stad som ikke har vært ute før.. han er bare 3 måneder ca. Det var ikke så veldig velykka, han har tydligvis angst for snø eller noe.. haha, med en gang jeg satt han på bakken klatret han opp etter klærene mine.hva skal du i dag?

- veronica

worlds greatest

Publisert:
10.feb.2011
18:01

hallaa

i dag blir det ikke noen bilder fra SKP, fordi jeg glemte å ta med kamera, men skal nok ha det med i morra! i morra er det første forestillig, eller generalprøve daa, men det er for hele skolen på ca 300 stk sååeh... så jeg kan si jeg gruer meg passe mye nå! men, det skal nok gå bra, håper jeg ihvertfall..

nå skal jeg ordne meg også skal jeg gå får å møte min kjære janna :-) også skal vi til han. 


<3

hva skal du i kveld?

- veronica

BILDER

Publisert:
09.feb.2011
15:55

Hey

Nå ha jeg endelig klart å få tatt noen bilder, så her kommer bilder fra dagen på skolen i dag men SKP!

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

hva synes du om bildene?

- veronica

VERDENS BESTE!

Publisert:
08.feb.2011
18:52

I dag har vi også hatt SKP på skolen, tenkte egentlig jeg skulle ta noen bilder i dag, men det ble ikke noe av... skal prøve å få det til en dag i løpet av disse to ukene.

Akkurat nå er jeg med hverdens beste kjæreste, som jeg elsker over alt på jord! :-) <3

du er best kjære<3

- veronica

MONDAY

Publisert:
07.feb.2011
15:44

Heyyo!

Nå er det mandaag! egentlig er jeg ikke så veldig glad i mandager, siden da er det så utrolig lenge til det er helg igjen og det er alltid en kjedelig dag på skolen.. Men i dag, sålangt har det vært en suuper mandag :-) På skolen om dagen, har vi noe som kalles SKP, som står for skolenprofil eller noe sånnt, som går ut på at skolen setter opp en musikal hvert år. I år har vi musikalen HAIR!! Jeg er med som en av danserne, og det er veldig morsomt!! Første forestilling er allerede på fredag (generalprøve) så det skal bli penennde. Jeg må si at jeg både gleder og gruer meg veeeldig!

Nå skal jeg lage meg litt mat, så er det trening! Først dans også turn :-)

slenger med et randoom bildet, fordi innlegg er så kjedelige uten, haha.

hva synes du om mandager?

- veronica

søndager

Publisert:
06.feb.2011
18:58

Søndag er en kjedelig dag og det skjer aldri noe spesielt.. men da passer det fint å bare slappe av på sofaen med en film. Og så heldig som jeg var nå, trengte jeg bare skru på tv'n så begynte Pirates of the caribbean dead man's chest akkurat på tvNorge:-)

har du sett filmen?

- veronica

Heyy

Publisert:
06.feb.2011
16:28

Nå har jeg da altså fått meg blogg, igjen...

Denne gangen skal jeg være flink med å blogge, og skal hvertfall legge ut et innlegg hver dag!

- veronica

.

Søk i bloggen

hits