februar 2011

Dag 1 - Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen

Publisert:
28.feb.2011
15:18

Og siden jeg er i et forhold, skal jeg nå skrive litt om det! Som dere sikkert vet er jeg sammen med en fantastisk gutt som heter Jan Henning eller som han ofte blir kaldt, janna :-) Han er akkurat 1 og ett halvt år yngre enn meg, altså 96 modell. Første gangen vi møttes var på Odden på hamar den 27. August 2010. Jeg hadde lenge visst hvem han var, men det var på en måte den dagen jeg så han. Etter det begynte vi å være med hverandre. Vi ble bare bedre og bedre venner! Jeg trodde ærlig talt ikke det skulle bli noe mer mellom oss enn bare bestevenner, men sånn ble det jo ikke :-D Jeg ble etterhvert skikkelig glad i han og skjønte at jeg ikke bare like han som en venn lenger, men at jeg hadde følelser for han og var skikkelig forelsket! Først syntes jeg det var litt skremmende, siden vi bare var venner. Han hadde fortalt meg hva han følte for meg og det viste seg jo at begge likte hverandre som mer enn bare venner.. haha! Også var det en stund senere at vi begge var på en fest hos en vennine av oss, hvor vi ble sammen, altså den 23. Oktober :-)

Den dag i dag har vi vært sammen i 4 måneder og det er de 4 fineste månedene av mitt liv!! Vi har det alltid morsomt sammen og tuller mye med hverandre. Foran han kan jeg være 100% meg selv og er ikke redd for å dumme meg ut. Vi har våre dager hvor vi krangler litt og diskuterer, men alt i alt elsker jeg han av hele mitt hverte og vil aldri gi slipp på han! han betyr alt for meg. Han er helt fantastiks♥ elsker han:*

- veronica

 

FIN START PÅ SKOLEN

Publisert:
28.feb.2011
12:16

Nå sitter jeg hjemme og jobber med tysk! I dag hadde vi nemlig forbredelsesdag til muntlig tentamen i fremmedspråk. Og så heldig som jeg er har jeg jo tysk... og siden jeg ikke hadde med pc'n min osv  fikk jeg lov å dra hjem og jobbe :-D men så har vi jo verdens snilleste lærer i tysken og daah, så hun sa bare at vi ikke skulle si til de som har fransk og spansk at vi fikk dra hjem, haha. har egentlig to timer til på skilen i dag, men da slapp jeg jo det, fin start på skolen!!starten skolen din i dag også eller har du ferie?

- veronica 

BRUN OG BLID SOLKORT

Publisert:
27.feb.2011
22:03

Som jeg skrev tidligere i dag på bloggen hadde denne jenta en konkurranse på bloggen sin om å vinne solkort fra Brun og Blid: http://ajc.blogg.no. Den avsluttes nå klokken 22.00, så da er det litt forsent om du ikke har meldt deg på :-( meeen, fortvil ikke!!!! Denne jenta http://tinaadele.blogg.no/ har nemlig også en konkurranse hvor man kan vinne akkurat det samme!! yeah :-D så bare å melde seg på med en gang, hvis du er akkurat som meg som gjerne vil bli litt brun på nå på den kalde vinterstiden :-)  og som ikke alltid tar meg råd til det.. så bare meld dere på, nåå! her: http://tinaadele.blogg.no/1297930533_konkurranse_vinn_solk.html

er dere med i konkurransen?

- veronica

UTFORDRINGEN

Publisert:
27.feb.2011
16:54

Ble feil i det forrige innlegget, så legger det ut på nytt :-) nå har jeg tatt utfordringen jeg også! begynner fra i morgen av.

 

Dag 1 - Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen
Dag 2 -
Dine 3 yndlingssanger akkurat nå.
Dag 3 - Fem attraktive kjendiser
Dag 4 -
Et bilde fra i dag
Dag 5 - Hva har du i veska?
Dag 6 - Skriv 30 interessante fakta om deg selv
Dag 7 - Dine tre favorittparfymer
Dag 8 -
Antrekket ditt i dag.
Dag 9 - Hvordan du håper fremtiden vil være
Dag 10 -
Fem ting  du hater
Dag 11 -
Noe du gleder deg til, og hvorfor.
Dag 12 - Et sted du vil flytte til eller besøke
Dag 13 -
Fem ting du vil gjøre før du dør
Dag 14 -
Lommeboken din.
Dag 15 - En av favoritt tv-seriene dine
Dag 16 -
Et sted du vil til akkurat nå.
Dag 17 -
Noe du er redd for
Dag 18 - Dine accessories
Dag 19 -
Et bilde av deg som liten
Dag 20 - Noe du savner

Dag 21 - Et weheartit bilde du elsker.

Dag 22 - Noe du ikke forlater huset uten.

Dag 23 - En ferie du vil på igjen.

Dag 24 - En sang som får deg til å gråte.

Dag 25 - En morsom youtube-video.

Dag 26 - Et fint minne

Dag 27 - Fem ting du elsker

Dag 28 - Et minne fra du var liten

Dag 29 - Blogger du leser

Dag 30 - Sminken du bruker

 

tar du også utfordringen?

 

- veronica

Nytt design

Publisert:
27.feb.2011
14:23

Nå har jeg laget et midlertidig design, til jeg får en braa header! :-)

hva synes du?

- veronica

Hjemmelaget - grønn iste

Publisert:
27.feb.2011
13:18

Nå har jeg akkurat laget meg hjemmelaget - grønn iste! det er veldig enkelt og tar ikke lang tid :-) Nå brukte jeg en te som heter "Gresshoppete" vet det høres litt ekkelt ut, men det er nok ikke gresshopper, haha. Den er ihvertfall skikkelig god. Først har man kokt vann (trenger ikke være glovarmt, men varmt) også bruker man tesil og lar den trekke i ca 6 minutter. Deretter er det bare å ta oppi litt sukker også må den avkjøles! enten i kjøleskapet eller med isbiter. også FERDIG!

har du laget iste selv før? så det godt ut?

- veronica

KONKURRANSE

Publisert:
27.feb.2011
11:11

Wii, jeg er nå med i en konkurranse om å vinne solkort fra brun og blid på denne bloggen: http://ajc.blogg.no/1298400350_konkurranse_vinn_solk.html#comment det er siste sjanse for å melde seg på nå, siden trekningen er senre i dag :-)

- veronica

karpe diem

Publisert:
27.feb.2011
01:44

Sorry for lite blogging i dag, har hatt det travelt! men nå skal jeg legge meg!

karpe diem - tusen tegninger

- veronica

God morgen

Publisert:
26.feb.2011
12:19

Nå har jeg akkuratt spist frokost osv, så nå skal jeg gå å ordne meg også skal jeg en tur til janna!


slenger med et random bildet fra sommer, fordi jeg savner sommer!


hva skal du i dag?

- veronica

NIGHT

Publisert:
26.feb.2011
01:17

Nå skal jeg legge meg og høre på denne sangen! natta :-)

endless - refleksjon

HJELP

Publisert:
25.feb.2011
18:15

Jeg har spurt før og spør igjen, det er ikke noe der ute som kunne vært så snille å laget en header for meg, pliiiiis? :-) da hadde jeg blitt suuper glad! er ikke noe flink til det selv :-( hvis det er noen som kan/vil lage skriv i kommentarfeltet!- veronica

sunn

Publisert:
25.feb.2011
13:43

Nå har jeg akkuratt vært skikkelig sunn! haha, frukt og jus er ikke udigg det :-)så det godt ut?

- veronica

Wiz Khalifa

Publisert:
25.feb.2011
00:03

 

kosekveld

Publisert:
24.feb.2011
23:31

I kveld har jeg vært med karoline :-) vi har bare chilla! først dro vi og tok sol også dro vi til hun og lagde pizza og smoothie og så på Tv :-) nå skal jeg legge meg, natta folkens!har du hatt en fin kveld? hva har du gjort?

- veronica

lite innlegg

Publisert:
24.feb.2011
16:54

Bare et raskt innlegg, siden jeg skal ordne meg nå også skal jeg være med karoline etterpå :-) jeg fant ut at det var litt kjedelig å ikke gjøre noe i dag, så måtte nesten finne på noe og siden jeg har vært med karoline så sjelden i det siste, var hun den første jeg tenkte på! kommer nok bilder litt senre i kveld!   - veronica

THURSDAY

Publisert:
24.feb.2011
13:05

Nå sitter jeg og slapper av, virkelig nyter ferien! :-) i dag har jeg ingen planer, så vi får se om jeg finner på noe utover dagen. er jo godt å ha en dag hvor man ikke gjør noe spesielt også!!hva er dine planer for dagen?

- veronica

HERLIG KVELD

Publisert:
24.feb.2011
00:05

Heey

I kveld har jeg bare kost meg med sunniva og hanna! vi var hos sunniva og bare chilla, etter å ha sittet leenge og snakket osv, tok vi oss en tur på mac donald og kjøpte iiis :-D ikke udigg! her kommer det også noen bilder!hva synes du om bildene? hva har du gjort i kveld?

- veronica

fine negler

Publisert:
23.feb.2011
16:27

Nå sitter jeg å ordner neglene mine. Jeg har endelig klart å spare, pleier vanligvis å ha helt nedbitte negler, så nå er jeg ganske kryy! :-) hihi. Vil bare vise hva jeg gjør for at neglene mine skal bli fine og at de skal holde lenge og ikke brekke. Jeg har egentlig veldig tynne negler som brekker lett.. :-( unlike 


Først måtte jeg ta av den gamle negellakken


Så filte jeg neglene og gjorde neglbåndene fine, tok på neglkrem og håndkrem. Lar det trekke godt inn.

Så tok jeg på den negellakken til høyre, altså den rosa også den andre etter at den første er helt tørr!

Sååå FERDIG!


Og helt til slutt legger jeg med et lite tips: Hvis du har litt gulaktige negler, som man ofte får etter å ha hatt på negellakk, er det veeldig fint å ta en skål med vann og blande det med presset sitron og holde fingrene oppi vannet en good stund, da vil du få skikkelig hvite og fine negler etterpå :-D jeg gjorde det ikke nå, men har gjort det flere ganger før, og det  virker!!

synes du det ble fint?

- veronica

breakfast

Publisert:
23.feb.2011
12:03

God morgen! Nå sitter jeg og spiser frokost, rista brød med brunost! yeah

Jeg hadde en suuper kveld i går sammen med Mina og Karoline! Vi så først på 3bryllup som går på Tv3 også så vi filmen The Proposal. Den filmen var veldig bra, etter min mening!

Senere i dag skal jeg være med Hanna og Sunniva:-)  

- veronica

Header?

Publisert:
23.feb.2011
11:02

Jeg lurer på om det er noen der ute som kunne vært så snill og lage en fin header til meg, er ikke noe flink selv.. er det det?? hvis det er det, bare skriv det i kommetarfeltet også kan jeg sende deg bilder :-)

- veronica

 

supertirsdag

Publisert:
22.feb.2011
15:56

Nå er jeg hos Jan Henning, siden jeg sov hos han i natt:-) i går kveld så vi på filme Hanna Montana the Movie, det var koselig. Vi skulle egentlig se The notebook, men da ble det Hanna Montana istedet.

Jeg skal være hos han en stund også skal jeg til Mina og se film, også kommer kanskje Karoline og:-) det blir koos, det er utrolig lenge siden jeg har vært med dere!

hva er dine planer for dagen?

- veronica

Kosekveld

Publisert:
21.feb.2011
19:55

Nå skal jeg straks til min kjære :-) i kveld skal vi ha kosekveld med film og sånn! Vi skal se The notebook, igjen.. siden den er så utrolig søt! hihi

fail, coveret synes ikke engang..


loveu<3

har du sett filmen? hva skal du i kveld?

- veronica

weheartit

Publisert:
21.feb.2011
18:46

Siden det er ferie osv.., har jeg ikke noe spesielt jeg må gjære og sånn så jeg tenkte jeg skulle lage en stor plakat til å ha på rommet mitt fordi det er så tomt på veggene mine :-) så nå har jeg funnet masse fine bilder fra siden http://weheartit.com/ og mengler nå bare å lime dem på. Det kommer et bildet senere når jeg har limt dem på og den er helt ferdig ;-)
hva synes du? blir den fin?

- veronica

Dinnertime

Publisert:
21.feb.2011
16:03

I dag er det jeg som har laget middagen :-) oog da ble det innbakte pølser!Oppskrift:

* Halv pakke gjær

* 5-6 dl Mel

* 3 dl Vann

* ca. 3 ss Melange

* Denne deigen rekker til ca 10-12 pølser

* Stekes på 200*C i ca 15min.

så det godt ut? liker du innbakte pølser?

- veronica

summer

Publisert:
21.feb.2011
13:06

Åhh, jeg gleder meg så syykt til jeg skal til syden! I stad drev jeg å så gjennom bilder, og gjett hva jeg fant? jeg fant masse bilder fra sommeren, så her er noen av dem! :-)


gleder du deg til sommeren?

- veronica

winter

Publisert:
20.feb.2011
21:56

I dag har jeg vært skikkelig flink, jeg har nemlig rydda heele rommet og det var virkelig på tide! det tok ca. halve dagen å rydde det, så det forklarer seg selv.. haha, men nå er jeg ferdig og det er skikkelig godt, fint ble det også :-) Når jeg var ferdig med å rydde rommet osv.. gikk jeg ut å tok noen bilder. Her er noen av demhva synes du om bildene?

- veronica

Gjett hva...

Publisert:
20.feb.2011
12:16

Jeg skal i mars?! jeeeg skal til Tenerife med familien, yeah!! gleder meg syyykt :-D hihi! men det er ett unntak og det er at da må jeg være en uke uten min kjære.. :-(

her er bilder fra der vi skal :-) jeg tror det er 4. eller 5. gangen vi er akkurat der, så vi trives veldig godt der! 

ikke sant det ser fint ut der? :-)

- veronica

Outfit

Publisert:
19.feb.2011
21:24hva synes du om outfiten?

- veronica

me like

Publisert:
19.feb.2011
14:25

Denne sangen er så fiin!

hva synes du om sangen?

- veronica

forsinket...

Publisert:
18.feb.2011
16:27

Litt forsinket, men her er ihvertfall morsdagsgaven jeg ga til mamma! Jeg ha laget den selv, på skolen og ble ikke ferdig med den til morsdag, men i dag ble jeg heldigvis ferdig :-) hun ble visst veldig fornøyd.

nå skal jeg på skolen igjen for å ha den siste forestillingen! sååå er det feriee!!! jippi :-D

hva synes du om boksen?

- veronica

17.feb.2011

Publisert:
17.feb.2011
17:19

hey

jeg fikk ikke lagt ut noe innlegg i går, grunnet at vi ikke hadde internett hjemme... jeg hadde vært hos min kjære hele dagen og når jeg kom hjem og fikk lagt inn bilder og skulle blogge litt, hadde vi selfølgelig ikke nett, er det ikke typisk? neida, jeg skal ikke klage, nettet er tilbake i dag :-) så hurra for det!

her kommer da altså bildene som jeg egentlig skulle legge ut i går. 

etter skolen og forestilliger, tilbrakte jeg resten av kvelden min med Jan Henning♥


elsker deg!

- veronica

yesterday

Publisert:
15.feb.2011
16:29

I går hadde vi to forestillinger på dagen og en på kvelden. Det gikk ganske bra! Også var det jo valentinsdag i går, så på kvelden etter forestillingen, var jeg en tur hos janna :-) jeg hadde også med en liten gaven, som jeg håper han ble glad for :-) legger også med noen bilder :-)

Gaven til janna :-)

akkurat nå er jeg hos janna, men skal på skolen igjen om litt og ha en forestilling!

hva skal du i kveld?

- veronica

MIN DAG

Publisert:
13.feb.2011
22:46

Jeg sov over hos Jan Henning i natt, så var der litt i dag tidlig. Når jeg kom hjem fra han, bakte jeg muffins til mamma, siden det er morsdag :-)Nå har jeg akkurat vært en tur hos Jan Henning igjen, vi så film og slappet av. Vi så filmen The Notbook! Den er virkelig å ambefale, den er utrolig søt og romantisk! Så tusen takk til Gina for at vi fikk låne filmen, hihi :-)

  

//google//

- veronica

Noen bilder fra i går

Publisert:
13.feb.2011
17:05

Etter vi hadde vært i Sverige, dro jeg til Janna og sov over der til i dag :-) det var kos!

- veronica

Gårsdagens innkjøp

Publisert:
13.feb.2011
15:30

I går var jeg jo som sakt i Sverige med mamma. Vi hadde en kjempe koselig tur, og jeg lovet at jeg skulle legge ut bilder fra dagen, så det skal jeg jo holde! Bilder fra dagen kommer litt senere i dag, men her er ihvertfall bildene fra gårsdagens innkjøp! 


Topp fra Cubus, 29.-


T-shorte fra Cubus, 29,-


Genser fra Cubus, 49,-


Topp fra Cubus, 49,-


Genser fra Bik bok, 129,-


Skjerf fra Cubus, 29,-


Bukse fra Bik bok, 499,-


Disse kjøpte jeg ikke i går, men her om dagen.
Converse fra Boards & More, 599,-


Powder fra H&M, 59,-
Øredobber fra Bik bok, 79,-

Hva synes du om innkjøpet?

- veronica

Good morgen!

Publisert:
12.feb.2011
08:50

Heei og god morgen!

Dette blir ikke et langt innlegg fordi jeg har det ganske travelt, skal nemlig på sverigetur med mami♥ Så nå må jeg gå å ordne med også drar vi, kommer bilder senre i dag, lover! :-)

hva skal du i dag?

- veronica

Herlig kveld

Publisert:
11.feb.2011
20:45

Har hatt en herlig kveld med med verdens bestee, Jan Henning! :-) vi har chilla, kost oss med pizza, med to søte puser og selfølgelig sett på cæsaar.


du er best kjære<3

Har du hatt en herlig kveld?

- veronica

yeahh

Publisert:
11.feb.2011
15:40

Endelig er det helg!!! og det skal bli utrolig godt, er skikkelig sliten etter denne uka, med masse øving og i dag to forestillinger. Forestillingene i dag gikk sånn passe bra, kunne gått bedre, men var jo tråss alt generalprøve såå :-)

Senere i dag skal jeg bare slappe av med med min kjære :-)

Var forresten ute med den ene katten min i stad som ikke har vært ute før.. han er bare 3 måneder ca. Det var ikke så veldig velykka, han har tydligvis angst for snø eller noe.. haha, med en gang jeg satt han på bakken klatret han opp etter klærene mine.hva skal du i dag?

- veronica

worlds greatest

Publisert:
10.feb.2011
18:01

hallaa

i dag blir det ikke noen bilder fra SKP, fordi jeg glemte å ta med kamera, men skal nok ha det med i morra! i morra er det første forestillig, eller generalprøve daa, men det er for hele skolen på ca 300 stk sååeh... så jeg kan si jeg gruer meg passe mye nå! men, det skal nok gå bra, håper jeg ihvertfall..

nå skal jeg ordne meg også skal jeg gå får å møte min kjære janna :-) også skal vi til han. 


<3

hva skal du i kveld?

- veronica

BILDER

Publisert:
09.feb.2011
15:55

Hey

Nå ha jeg endelig klart å få tatt noen bilder, så her kommer bilder fra dagen på skolen i dag men SKP!

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

hva synes du om bildene?

- veronica

VERDENS BESTE!

Publisert:
08.feb.2011
18:52

I dag har vi også hatt SKP på skolen, tenkte egentlig jeg skulle ta noen bilder i dag, men det ble ikke noe av... skal prøve å få det til en dag i løpet av disse to ukene.

Akkurat nå er jeg med hverdens beste kjæreste, som jeg elsker over alt på jord! :-) <3

du er best kjære<3

- veronica

MONDAY

Publisert:
07.feb.2011
15:44

Heyyo!

Nå er det mandaag! egentlig er jeg ikke så veldig glad i mandager, siden da er det så utrolig lenge til det er helg igjen og det er alltid en kjedelig dag på skolen.. Men i dag, sålangt har det vært en suuper mandag :-) På skolen om dagen, har vi noe som kalles SKP, som står for skolenprofil eller noe sånnt, som går ut på at skolen setter opp en musikal hvert år. I år har vi musikalen HAIR!! Jeg er med som en av danserne, og det er veldig morsomt!! Første forestilling er allerede på fredag (generalprøve) så det skal bli penennde. Jeg må si at jeg både gleder og gruer meg veeeldig!

Nå skal jeg lage meg litt mat, så er det trening! Først dans også turn :-)

slenger med et randoom bildet, fordi innlegg er så kjedelige uten, haha.

hva synes du om mandager?

- veronica

søndager

Publisert:
06.feb.2011
18:58

Søndag er en kjedelig dag og det skjer aldri noe spesielt.. men da passer det fint å bare slappe av på sofaen med en film. Og så heldig som jeg var nå, trengte jeg bare skru på tv'n så begynte Pirates of the caribbean dead man's chest akkurat på tvNorge:-)

har du sett filmen?

- veronica

Heyy

Publisert:
06.feb.2011
16:28

Nå har jeg da altså fått meg blogg, igjen...

Denne gangen skal jeg være flink med å blogge, og skal hvertfall legge ut et innlegg hver dag!

- veronica

.

Søk i bloggen

hits