mars 2011

TORSDAG

Publisert:
31.mar.2011
18:35

Heei

Har det veldig travelt med skole om dagen, så det blir ikke mye blogging... men skal blogge så mye jeg får til! Nå skal jeg pakke med meg treningstøy også drar jeg en liten tur til jan henning før jeg drar på turn :-) hejdåå


elsker deg<3

hjemmee

Publisert:
30.mar.2011
18:05

Heihei

Nå er jeg hjemme fra syden, kom hjem i gårkveld. Jeg har hatt en helt super uke, men det var veldig godt å komme hjem igjen også. Det var kjempe koselig å se alle folkene i klassa mi igjen, men mest av alt var det utrolig godt å se igjen Jan Henning!! Jeg ble med han hjem etter skolen og var der en stund :-) nå er jeg hjemme og i full gang med  å øve til naturfagprøve... blogger sikkert litt senere i kveld. Ha en fin kveld.

Her er noen flere bilder fra syden:hva skal du i dag? hva synes du om bildene?

TENERIFE

Publisert:
25.mar.2011
16:31

Heihei

Nå er det en stund siden jeg har blogget, men det er fordi jeg er på tenerife og ikke har så lett tilgang til nett.. :-) men her er ihvertfall et lite innlegg. Jeg har det helt suupert i ca 30 grader!! også er det noen bilder, kommer sikkert noen flere litt senere :-) SMOOTHIE

Publisert:
20.mar.2011
16:29

Nå har jeg akkurat laget med smoothie, nam.

så det godt ut?

BETAKAROTEN

Publisert:
20.mar.2011
15:37

hei

jeg beklager for lite blogging i helgen, men jeg har vært hos min kjære jan henning hele helgen, så har bare ikke orket å blogge... vi har ikke gjort å mye spesielt i helgen, bare kost oss. I går var jeg en liten tur på maxi, og da kjøpte jeg noe jeg har hatt lyst til å prøve en stund! nemlig betakaroten :-)har du prøvd eller bruker du betakaroten?

GREY

Publisert:
18.mar.2011
18:52

Jeg var også en liten tur på maxi med mamma i går, og da fikk jeg noen ting, her er de:


alt er i fra kremmerhuset

hva synes du?

SOLKORT

Publisert:
18.mar.2011
17:02

Hejjhå

Ble ikke noe blogging i går... men hadde det så travelt! Jeg kom hjem fra skolen og øvde til samfunnsfagprøve. Og når jeg så i postkassa, lå det et brev til meg der, og det var solkortet mitt!! wiiii, da dro jeg rett og tok sol før jeg dro til jan henning og rett på trening etter han og når jeg kom hjem fra trening var klokken nesten halv 11, så da orket jeg ikke blogge.


fornøyd!

har du solkort?

SKOLE

Publisert:
16.mar.2011
21:15

Nå er jeg akkurat ferdig med å øve til matteprøve som er i morgen... nå føler jeg at jeg kan det ganske bra! orker uansett ikke øve noe mer nå! 

Etter skolen i dag ble jeg med Jan Henning hjem en liten tur, så dro jeg hjem og har sittet med lekser siden.. nå skal jeg snart se på paradise også tar jeg kvelden :-) ha en fin kveld!har du mye prøver/lekser?

Chris Medina - What Are Words

Publisert:
16.mar.2011
18:59

Denne sangen her så utrolig trist, men samtidig utrolig fin! begynte å gråte første gangen jeg hørte den. HØR PÅ DEN, OG SE VIDEOEN!!

Hva synes du?

GOD MORGEN

Publisert:
16.mar.2011
08:05

GOD MORGEN! ble så glad når jeg så ut i dag, det er sol i dag!! :-) men nå skal jeg dra på skolen.er det sol hos deg?

FLINK

Publisert:
15.mar.2011
18:03

Endelig, ferdig med å øve til prøve osv..så nå drar jeg til min kjære jan henning, hadee :-)
TUESDAY

Publisert:
15.mar.2011
16:29

Dette blir et lite innlegg. Nå sitter jeg å gjør lekser... blææ! Men etter jeg er ferig med det jeg driver med nå og har øvd litt til tyskprøve som jeg har i morra, drar jeg en tur til guttenmin :-) det blir koselig! HA EN FIN KVELD FOLKENS!hva skal du i dag?

HOLD UT

Publisert:
14.mar.2011
14:35

haalloo

Kom akkurat hjem fra skolen, så nå skal jeg begynne med lekser... Vi har utrolig mye lekser omdagen, så da blir det ikke mye tid til blogging, men prøver så godt jeg kan. Jeg drar til syden neste uke, så derfor må jeg gjøre alle innleveringer for denne perioden som strekker seg over to uker, på en uke... blir gæærn av skolen!! men er jo ikke så altfor lenge til påskeferie, så bare å holde ut! :-) kan være det kommer et lite innlegg senerei dag, men må se om jeg rekker, siden jeg skal trene i dag!

hva skal du i dag? har du mye lekser?

FIN SANG

Publisert:
12.mar.2011
13:35

hva synes du?

DÅRLIG MED BLOGGING

Publisert:
10.mar.2011
22:36

I det siste har jeg ikke akkurat vært så flink med å blogge, men har veldig mye å gjøre på skolen om dagen.. Leksene kommer alltid før bloggen. Men nå er det snart heeelg, så da blir det mer blogging :-D I dag har jeg bare slappet av å vært med min kjære! slenger med et dårlig cambilde fordi jeg ikke har tatt noen bilder i det siste.


nå sier jeg og lillepus natta!

hva har du gjort i dag?

KLASSA MI

Publisert:
09.mar.2011
15:48

Som sagt hadde vi skolefotografering på mandag! I klassa mi er vi 60 elever som er delt opp i 4 basegrupper. Her er bildene av hver basegruppe.SKOLEBILDE 2011

Publisert:
09.mar.2011
14:20

Vi tok skolebilde på mandag og her er mitt :-) haha.. nå skal jeg gjøre masse masse lekser også skal jeg være med Jan Henning i kveld :-) blogger senere i dag!  

hva synes du? har du tatt skolebilde?

KOSELIG KVELD

Publisert:
07.mar.2011
23:05

Nå har jeg akkurat sett på første episode av Paradise Hotel 2011! det var fun, hihi. Nå snakker jeg med min kjære på telefonen, før jeg skal legge meg :-) natta

ser du på paradise hotel?

MANDAG

Publisert:
07.mar.2011
19:47

Nå har jeg akkurat spist smoothie! det er så syyykt godt. Har ikke fått blogget før i dag fordi jeg har vært hos jan henning og var på dans + lekser da, selføgelig. :-) og nå må jeg  gå fordi jeg skal på turn! blegger sikkert litt i kveld når jeg kommer hjem!så det godt ut? hva har du gjort i dag?

JIPPI!

Publisert:
06.mar.2011
22:22

Jeg var en av de heldige som vant solkort på solkosrtkonkurransen til Tina Adele!! :-D jippi, lykkerus. hihihi! nå skal jeg legger meg og sove, klarer ikke vente til det ligger et solkort i postkassen min! wiiii

 

PHOTOSHOOT

Publisert:
06.mar.2011
21:06

I dag har jeg vært med vilde :-) vi har bakt fastelavensboller og hatt en liten photoshoot, her er bildene!hva har du gjort i dag? hva synes du om bildene?

AVSLUTTER

Publisert:
06.mar.2011
19:09


Vil bare si at jeg ikke orker å være med på den utfordringen lenger, jeg bare glemmer det osv.. :-)

Kommer et innlegg med bilder fra dagen i dag litt senere!

 

bilder fra gårsdagen

Publisert:
05.mar.2011
14:27

Som sakt var jeg ute med noen jenter i går kveld. Det var skikkelig koselig!! vi var på pizzanini og spiste også dro vi på kino og så Black Swan. Den var kjemebra, men jeg synes den var litt fæl/ekkel til tider..

hva skal du i dag?

Dag 4 - Et bilde fra i dag

Publisert:
05.mar.2011
14:00

Dag fire var egentlig på torsdag, så her er to bilder jeg tok da, men som jeg ikke fikk lagt ut da.. :-)
hva synes du om bildene?

DÅRLIG

Publisert:
04.mar.2011
17:08

hey

jeg beglager litt dårlig med blogging i det siste og ikke noe blogging i det hele tatt i går.. men har det veldig travelt omdagen! i går var jeg altså på vårball, det var veldig gøy :-) jeg tok ikke med kamera, så blir ikke noen bilder.. hihi. nå har jeg akkurat tatt meg noe lett å spise og kost meg med en starbucks, nam. men nå må jeg gå å ordne meg litt fordi jeg skal ut med noen jenter etterpå og spise pizza også på kino etter det :-) det blir koselig! kommer bilder i kveld.hva skal du i dag?

RANDOM

Publisert:
02.mar.2011
22:28

Heisann

Nå sitter jeg og ser på Hotel Cæsar, på Tv2sumo! Tusen takk til Jan Henning som har kjøpt det til meg <3 loveu. I dag har jeg ikke gjort mye spesielt, bare være på skolen, hjemme og gjort lekser.. jaja, har vært flink i det minste daa :-) nå skal jeg bare snakke litt med min kjære på skype, så tror jeg at jeg faktisk tar kvelden veldig snart. natta!


også er det forresten vårball i morra, wii! gleder meg, hihi! dette bildet ble tatt på juleballet i år :-)

hva har du gjort i dag? har du hatt vårball på din skole?

BRUN OG BLID!!

Publisert:
02.mar.2011
15:56

Dag 3 - Fem attraktive kjendiser

Publisert:
02.mar.2011
13:58

Her er fem attraktive kjendiser, kunna valgt maange flere, men her er noen! bildet har jeg redigert i PhotoScape!hva synes du om bildet? er du enig med meg?

Dag 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå.

Publisert:
01.mar.2011
18:35

karpe diem - ett under par

karpe diem - hvit hval

karpe diem - tusen tegninger

hva synes du om sangene?

- veronica

OUTFIT

Publisert:
01.mar.2011
16:02


 hva synes du?

- veronica

FORNØYD

Publisert:
01.mar.2011
14:08

WII, nå er jeg skikkelig glad!! som sakt hadde jeg jo muntlig prøve-eksamen i tysk i stad, og det gikk faktisk veldig uforventet bra :-) hihhihi, jeg og runa som jeg på gruppe med fikk 5- :-D jeg ble kjempe fornøyd!! jeg vet at 5- ikke er den beste karakteren eller noe, men det er veldig bra til å være med i tysk, jeg er ikke særlig god i tysk, haha. Så nå sitte jeg hjemme og feirer for meg selv med Starbucks, nam. senere i dag skal jeg til min kjære Jan Henning<3har du smakt Starbucks? hva skal du i dag?

- veronica

ØNSK MEG LYKKE TIL

Publisert:
01.mar.2011
10:05

Hei og god morgen!

Nå sitter jeg og øver på tysk, vi har nemlig muntlig prøve-eksamen i tysk i dag... men det fine er at jeg ikke skal på skolen før halv 11 :-) hihi, men jeg rekker ikke blogge mer nå, men skal blogge når jeg kommer hjem igjen :-)


Random bilde, men er så trøtt i trynet nå, så giddeer ikke legge ut noe bilde fra akkurat nå.. men her er ihvertfall et happybilde som viser hvor mye jeg gleder meg til framlegg... haha (ironi)
Ønsk meg lukke til!

.

Søk i bloggen

hits