april 2011

SOL

Publisert:
14.apr.2011
15:38

Heey

Nå sitter jeg ute og tææner i sola! Blir så glad av soool! Det har ikke blitt mye blogging i det siste, men har det som sakt veldig travet på skoeln om dagen.. Men nå går det jo så fort mot sommer, så det er bare å holde ut! Nå skal jeg spise middag også skal jeg på koigen og møte Sunniva og Hanna :-D Etter vi har vært på koigen, skal vi trene litt. flink ungdom! HA EN FIN DAGhva skal du i dag?

BURSDAG

Publisert:
09.apr.2011
11:06

Heihei

Nå er det en god stund siden jeg har blogget, men som sakt er det utrolig mye på skolen omdagen.. denne uken har det vært prøver og tentamen + at jeg driver å øver til teoriprøva for å få lappen på scooter, så har verken hatt tid eller orket å blogge! I går var jeg på bursdag hos andrea, det var kjempe koselig! Etter bursdagen ble min kjære med meg hjem og har sovet hos meg i natt :-) han ligger fremdeles og sover, men vi skal vel snart begynne å ordne oss og dra til han tenker jeg.

Som jeg nevte, driver jeg jo å øver til teoriprøva og skal ta prøva på tirsdag, så hvis jeg klarer den da, kan jeg kjøre fra tirdsag av, fordi scooteren og utstyret får jeg levert hjemme hos meg på mandag!! wiii, kunne ikke gleda meg mer :-D så da er det bare å øve, øve og øve så jeg klarer prøva med en gang! Slenger også med noen få bilder fra i går:

hva synes du om bildene? skal du ha lappen på scooter? 

BILDER FRA I GÅR

Publisert:
03.apr.2011
11:32

Hei og god morgen!

Som sakt var jeg jo på bursdag i går! Bursadgen var på lekeland og det var skikkelig morro, haha :-) nå skal jeg ordne meg litt også skal jeg dra til jan henning♥ her er bilder fra i går:

har du vært på lekeland før? hva skal du i dag?

SATURDAYY

Publisert:
02.apr.2011
14:22

heioghopp

akkurat nå er jeg hos jan henning, også skal jeg snart en liten tur på maxi og kjøpe bursdagsgave til kamilla, som jeg skal i bursdag til senere i dag:-) blir koseliiiii

kommer sikkert outfitttbilder av hva jeg skal ha på meg på bursdagen senere i dag.

hva skal du i dag?

I WANNA

Publisert:
01.apr.2011
19:03

.

Søk i bloggen

hits